5 Ayda 22 Kilo Verdiren Ata Demirer Diyeti! Sırrını Bizzat Kendisi Açıkladı

Ünlü oyuncu, senarist ve komedyen Ata Demirer, 5 ayda tamı tamına 22 kilo verdi! Ünlü komedyen ve oyuncunun son halini görenler gözlerine inanamazken, birbirinden güzel övgüler aldı. Hayranlarının kilo verince yakışıklı olduğunu söylediği Ata Demirer, kısa sürede nasıl bu kadar kilo verdiğini de bizzat açıkladı.

5 ayda 22 kilo vermesiyle gündeme düşen Ata Demirer, yaptığı yeni bir açıklama ile nasıl kilo verdiğini anlattı. Bizzat açıklama yapan ve 51 yaşında olmasına rağmen bir hayli gençleşen Ata Demirer, objektiflere verdiği pozlarla herkesin beğenisini kazandı.

Peki, Ata Demirer 5 ayda nasıl 22 kilo verdi? İşte ayda 4-5 kilo verdiren Ata Demirer diyeti…

“Abi Neden 30 Yıldır Vermedin Bu Kiloları”

5 ay kadar kısa bir sürede 22 kilo veren Ata Demirer, objektiflere verdiği pozlarla herkesi büyüledi. 51 yaşındaki ünlü oyuncu, senarist ve komedyan Demirer, smokin giyerek özel pozlar verdi. Özel pozlarına sosyal medyadaki haydanlarından övgüler gelirken, bir hayranından gelen “abi madem zayıflayınca bu kadar yakışıklı oluyordun niye 30 yıldır vermedin bu kiloları” yorumu herkesi güldürdü. Çok sayıda takipçisi ise “filinta gibi olmuşsun” benzeri övgülü mesajlar attı.

Peki, 4.5 – 5 ay kadar kısa bir sürede Ata Demirer bu kadar kiloyu nasıl verdi? Nasıl bir diyet uyguladı? İşte Ata Demirer’den gelen bizzat açıklamalarda o mucizevi diyet…

Ayda 4-5 Kilo Verdiren Ata Demirer Diyeti!

Tanınmaya başladığı ilk yıllardan bu yana her dönem kilolu halleri ile dikkat çeken Ata Demirer, geçtiğimiz yıl büyük bir değişim için start tuşuna bastı! Sıkı bir diyet ve spor programına başlayan ünlü komedyen, Ocak ayında konuk olduğu bir programda 22 kilo verdiğini söylemişti. Diyetine dair detay veren Demirer, öğle ve akşam yemeklerinde asla karbonhidrat içerikli yiyecekler tüketmediğini vurguladı. Sadece et, balık ve protein ağırlıklı beslendiğini söyleyen ünlü komedyen, sabahları 45 dakika yürüyüş yaptığını da ekledi. Böylelikle 4.5 ayda 22 kilo verdiğini kaydeden komedyen, diyetisyene gitmediğini ve mide küçültme ameliyatlarından uzak durduğunu vurguladı. Ayrıca “biraz çenemi tutunca zayıflıyorum” diyerek herkesi tebessüm ettirdi.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir