Saç İle Sağlık Analizi

Dünya genelinde, insanlar için geleneksel tıbbın sağlık açısından önemi hala devam ediyor. Ankete katılanların yüzde 80’i geleneksel tıbbın önemli olduğunu düşünüyor. Dünya Sağlık Örgütü de geleneksel tıbbı bilimsel bir temele oturtarak sağlık sistemlerine entegre etmeye çalışıyor.

Sağlık şirketi ResetYourself, geleneksel tıbbı modern teknolojiyle birleştirerek bireylere zihinsel ve fiziksel sağlıklarını optimize etme şansı sunuyor. Özellikle saç ile sağlık analizi bu noktada öne çıkıyor.

CEO Kadir Yücelbaş, şirketin saç analizi yöntemini şu şekilde açıklıyor: “Saç analizi, vücudun mineralleri ve toksik metalleri nasıl metabolize ettiğini çözümlememize yardımcı oluyor. Bu analiz; beslenme, egzersiz ve zihinsel sağlık konularını tek bir yaşam tarzında birleştiren kişiselleştirilmiş bir test olarak öne çıkıyor. Saçın örneği üzerinden biyokimyanın planını oluşturarak, bireylerin vücutlarının net bir resmini sunuyor ve fiziksel ile zihinsel performanslarını en iyi seviyeye çıkarmalarına yardımcı oluyor.”

Uygulanan bu yöntem ile bireyler yalnızca saç telinden sağlık analizi yaptırarak daha iyi bir yaşam için erken önlem alıyor ve ilerleri yaşları için sağlıklarını destekliyorlar.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir