Emekli Promosyonu Zamlanacak mı? İş Bankası Kasım 2023 Emekli Promosyonu

İş Bankası tarafından yapılan yeni bir duyuruda 30 Kasım 2023 tarihine kadar emekli promosyonu ödemelerinin devam edeceği kaydedildi. Emeklilerin Kasım ayının son gününe kadar emekli promosyon ödemesi alabileceği müjdelenirken, kaç TL promosyon verileceği de öğrenildi. Böylelikle emekliler Kasım ayında Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi alırken, İş Bankası’ndan da emekli promosyonu alacaklar.

İş Bankası 30 Kasım 2023 tarihine kadar emeklilere promosyon ödemesi yapacağını müjdeledi. Kasım ayının sonuna kadar devam edeceği duyurulan kampanya kapsamında emeklilerin binlerce lira promosyon ödemesi alacakları netleşti. Netleşen kampanyanın ardından emeklilerin hangi şartlarda emekli promosyon ödemesi alacakları da belli oldu. Peki, Kasım ayında İş Bankası’nın emekli promosyonu kampanyası ne oldu? Kimler emekli promosyonu ödemesi alabilecek?

İş Bankası Kasım 2023 Emekli Promosyon Ödemesi

Kasım ayında emekli promosyonu kampanyasına devam eden İş Bankası, hangi şartlarda emekli promosyonu verileceğini duyurdu. 3 yıl süreyle maaşını İş Bankası’ndan almayı kabul eden emeklilere verilecek olan promosyon ödemesinin tutarları ise şöyle oldu:

  • Maaşı 3.500 TL’ye kadar olan emeklilere: 4.500 TL
  • Maaşı 3.500 TL ile 7500 TL arasında olan emeklilere: 5.250 TL
  • Maaşı 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olan emeklilere: 6.750 TL
  • Maaşı 10.000 TL ve üzerinde olan emeklilere: 7.500 TL

Böylelikle de maaşı 10.000 TL olan emekliler, Kasım ayında İş Bankası’ndan 7.500 TL emekli promosyonuyla birlikte 17.500 TL ödeme alacaklar.

Kasım Ayında 5000 TL İkramiye Verildi!

Bir diğer yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan bir açıklamada Kasım ayında emeklilere 5000 TL emekli ikramiyesi verileceği açıklanmıştı. Bu kapsamda Kasım ayının ilk yarısında ödemeler yapılırken, çalışmayan tüm emeklilere 5000 TL yattı. Ayrıca, dul ve yetim aylığı olanlara da hisseli olarak ikramiye yatırıldı.

Emekli Promosyon Ödemeleri Artacak mı?

Ekim ayında çeşitli bankaların tutarını yükselttiği emekli promosyon ödemelerine ilişkin yeni bir açıklama gelmedi. Bu nedenle de promosyon ödemelerinde bir artış yapılıp yapılmayacağı bilinmiyor. Akbank ve ING geçtiğimiz ay promosyon ödemesini yükseltirken, şimdilik diğer bankalardan herhangi bir açıklama yok.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir