TOKİ

TOKİ’den 619 Bin Liraya Ev Sahibi Olma Şansı! Bu Fırsatı Kaçırmayın

TOKİ’nin satışta olan evleri için başvuruda bulunmak isteyenler önce belirlenen şartları yerine getirmesi gerekmekte. Gerekli şartları taşıyanlar, yüzde 25 peşinat ödeyerek ve 72 ay vadeli ödeme seçenekleri ile ev sahibi olabilecek.

TOKİ İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 32 ilde 169 konut ve 28 ilde 192 iş yeri satışı gerçekleştirecek. TOKİ konut ve iş yeri satışı için başvuru şartları ve tarihleri de belirlendi.

TOKİ Başkanlığı tarafından satılacak konutlara yüzde 25 peşinat ve 72 ay vade, iş yerlerine ise yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade ile sahip olunabilecek. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 32 ilde 169 konut ile 28 ilde 192 iş yeri 13-14 Aralık tarihlerinde satışa çıkarılacak.

Konutlar için 13 Aralık Çarşamba, iş yerleri için 14 Aralık Perşembe günü yapılacak açık artırmalar, Ankara The Green Park Hotel ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda yapılacak. Açık artırmaya internet katılımı için kayıtlar, 12 Aralık Salı günü saat 10.30’da son bulacak.

TOKİ

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri ise Türkiye Halk Bankası ve Ziraat Bankası tarafından yürütülecek ve başvurular ile teminatlar bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek.

Satışa konulan konutlara yüzde 25 peşinat ve 72 ay vade ile sahip olunabilecek. Dönemsel artışlar ise memur maaş artışına göre gerçekleştirilecek. 2+1, 3+1 konutların teslim tarihinde ise bekleme olmayacak.

TOKİ’den alınan bilgiye göre alıcılar;

Adana, Ağrı, Ankara, Aydın, Balıkesir, Batman, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gümüşhane, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Tunceli, Van, Yozgat ve Zonguldak’ta satışa sunulan konutlara yüzde 25 peşinat, 72 ay vadeyle sahip olabilecek.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir