İslam Memiş

İslam Memiş’ten Yeni Yatırım Tavsiyesi! Gram Altını Yerle Bir Edecek

İslam Memiş, Borsa İstanbul 100 Endeksi’nde her gün düzenli olarak güncel durum ve beklentilerini piyasaya sunmakta. Endeksin şu aralarda 7959 puan seviyesinde olduğunu ve yüzde 1.34’lük bir değer artışı kaydettiğini söyleyen Memiş özellikle de 8000 puan seviyesinin üzerindeki kalıcılığın önemine vurgu yapmakta.

Dolar/TL kuru konusunda da değerlendirmeler yapan Memiş, yıl sonu için 29.70 lira hedef seviyesini belirlerken 2024 yılının ilk çeyreğinde 32.5 ile 33 lira aralığında bir değer beklediğini ve bunun yıl içinde de 45 lira seviyelerine kadar geleceğinden söz etti.

Altın piyasasına yönelik analizlerde de bulunan Memiş, ons altın ve gram altın fiyatlarına dair öngörülerini paylaşmaktan geri kalmadı.

İslam Memiş

İslam Memiş’in analizlerinde öne çıkan bir diğer nokta ise gümüş piyasası oldu. Gram gümüşte 24 lira seviyesini hedefleyen bir trendin oluştuğunu ve bu trendin gram altını tahtından edebileceğini söyledi.

Altın fiyatları, yatırımcılar ve altın alım-satımı yapmak isteyenler için son önemlidir. Yatırımcılar, her gün güncel altın fiyatlarını yakından takip ederken buna göre hareket etmektedirler.

27 Kasım Altın Fiyatları

Gram altın: 1.887,12 TL
Çeyrek altın: 3.083 TL


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir