Sağlık Çalışanları Isparta’da Kaza Geçirdi: 1 Ölü

Saat 11.00 sıralarında meydana gelen kazada Uluborlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Emre Ruhi Göçmen’in de aralarında bulunduğu 4 sağlık çalışanı yaralandı.

Uluborlu Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli Feyzullah Canbaş’ın kullandığı 66 LB 721 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Uluborlu Devlet Hastanesi’nde acil tıp teknisyeni olarak görevli Ali Yılmaz’ın (24) yönetimindeki 32 AY 905 plakalı otomobil çarpıştı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Ancak gelen ekipler, Feyzullah Canbaş’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaralanan Ali Yılmaz ile yanındaki Uluborlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Emre Ruhi Göçmen (30), aynı hastanede görevli paramedik Ahmet Uzun (30) ve Dilara Bilge (22) ise ilk müdahalenin ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Isparta Şehir Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

Kaza sonrasında olay yerine gelen güvenlik ekipleri, detaylı inceleme başlatırken kazanın neden meydana geldiği henüz belirlenemedi.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir