Fabrika İşçisi Et Diye Fare Isırdı

İddialara göre yemekten fare çıkan fabrikanın yönetimi bilginin dışarı sızmasını engellemek amacıyla işçilere yönelik tehditlerde bulunuyor.

Sakarya Medyabar’ın yaptığı habere göre olay kentteki bir fabrikada yaşandı. İsmi açıklanmayan bir işçi yemekhanede yoğurtlu ıspanak yemeği yerken tabağına daldırdığı kaşığı ağzına götürdüğünde, lokmasının et parçası olduğunu düşündü.

Etin yoğurtlu ıspanak yemeğinde olmasına şaşıran işçi lokmasını çiğnerken ağzında büyüyen eti tükürdüğünde kuyruğu görünce fare olduğunu anladı.

İşçi ve yanındaki arkadaşlarının tepkisiyle yemekhane bir anda hareketlendi. Yüzlerce işçi, bir kısmı parçalanmış haldeki fareye ait fotoğrafları çekerken, tepkilerini dile getirdi.

Fabrika İşçileri Uyardı!

İddiaya göre fabrika yönetimi işçilere herhangi bir bilgi, fotoğraf veya görüntünün dışarıya sızmasını engellemek amacıyla sert uyarılarda bulundu. Ayrıca işçilerin yaklaşık dört yıldır hizmet veren yemek şirketiyle ilgili daha önce de bazı şikayetlerinin olduğu ancak fabrikanın bu şikayetlere önem vermediği öne sürüldü.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir