Emekli

Yılbaşından Sonra Emekliye 15.000 TL’ye Kadar Banka Promosyonu

Yılbaşı yaklaşırken yaklaşık 16 milyon emeklinin maaşına da zam gelmiş olacak. Bu sürecin sonrasında ise yine promosyonlar başlayacak. 3 Ocak tarihinde maaşlara yapılacak zammın hemen ardından banka promosyonları atağa geçecek.

Milyonlarca emekli yılbaşında maaşlara yapılacak zammı beklemekte. Ocak ayının ilk günlerinde başlayacak olan yeni dönemle birlikte Temmuz ayında yaşanan promosyon artışı da yeniden gündemde yer alacak.

Ocak 2024 ile birlikte başlayacak olan yeni dönemde en düşük ve en yüksek promosyon tutarları değişirken bankaların bu rakamlara büyük bir zam yapması beklenmekte.

Emekli

Bugüne kadar promosyon ödemesi almamış olan emekli vatandaşlar için yaşanan heyecan verici gelişmede yeni bir ödeme daha başlatılacağı belirtildi. Bu da emeklilerin bütçelerine ek gelir sağlamış olacak.

Temmuz 2023’te emekli maaşlarına yapılan zam, promosyon ödemelerinde de ciddi bir hareketlenmeye sebebiyet verdi. Bu artışla beraber emeklilerin ekonomik açıdan daha güçlü bir pozisyona gelmelerine katkı da sağlanmış oldu.

Bankaların sunduğu tekliflerle promosyon ödeme miktarları 10.000 TL’ye kadar ulaştı. Ek ödemelerle birlikte bu miktar, 12.500 TL’ye kadar çıkarken yeni dönemde bu rakamların 15.000 TL’yi bulması beklenmektedir.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir