TOKİ

TOKİ’den Dar Gelirlilere Ev İmkanı! Ayda Sadece 4.849 TL Taksitle

Ev ya da iş yeri sahibi olmak isteyenler TOKİ’nin avantajlı konut satışlarına odaklanmış durumdalar. TOKİ’den yapılan açıklamada çekiliş ve kura olmadan uygulanan açık satış yöntemiyle 3+1 daireler, 959 bin TL fiyatla, 3.598 TL başlangıç taksiti ve 240 vade imkanıyla sahiplerini beklemekte.

Belirli bir nakit parası bulunanlar ve bunu avantaja çevirmek isteyenler 95.947 TL peşinat ödeyerek 2+1 veya 3+1 daire sahibi olabilmektedirler. Özellikle de konut almak isteyenler için finansal yükü hafifletmeyi amaçlayan TOKİ tarafından sunulan bu özel fırsatlar sayesinde ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler için yeni bir başlangıç imkanı bulunmakta.

TOKİ’nin son konut kampanyasında başvuru şartları ve detayları belli oldu. Buna göre ayda sadece 4.849 TL taksit ödeyerek ev sahibi olma fırsatı için başvurular resmen başladı. Uygun konut imkanından faydalanmak için başvuru yapma şansını kaçırmamak lazım.

TOKİ

TOKİ, düşük gelirli vatandaşlar için başlatılan yeni ucuz konut kampanyasında ev sahibi olma şansını bekleyen milyonlarca dar gelirli vatandaş TOKİ’nin alt gelir grubu için sunulan avantajlarından yararlanabilmektedir.

20.000 TL peşinat ve aylık 4.849 TL taksit imkanı ile ev sahibi olma fırsatını için TOKİ, uygun konut projelerine bir yenisini daha ekledi. Karaman Valiliği ve TOKİ işbirliğiyle hayata geçirilen “Karaman 2023 Konut Projesi” kapsamında, 2+1 tipinde toplam 40 adet konut bulunmakta.

Başvuruların 22 Kasım tarihinde başlayacağı bu projede başvurular 1 Aralık tarihinde son bulacak. Başvuru işlemleri, katılım bedeli ödemesi sonrasında Ziraat Bankası Karaman şubesine yapılacak.

TOKİ’nin hızlı teslimat politikası sayesinde, vatandaşlar evlerine hızla kavuştuktan sonra ödemelerine devam ederek konut projeleriyle ilgili detaylara ulaşmak için resmi internet sitesini ziyaret edebilecekler.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir