Emekli

SSK ve Bağ-Kur Emeklisine 12 Bin 500 TL Ek Promosyon

SGK ile geçen yıl imzalanan protokolle birlikte bazı bankalar 5 bin liraya kadar promosyon ödemesi yapmaktaydı. Ancak bazı bankalarda ek koşullarla birlikte bu tutarı daha da arttırarak otomatik fatura ödeme talimatı, kredi kartıyla alışveriş yapma ve emekli yakınlarını getirme gibi şartlarla promosyon tutarlarını daha da zirvede çıkardı.

Emekliler, dul ve yetimler, promosyon başvurularını banka şubelerine giderek veya mobil uygulamalar aracılığı ile gerçekleştirebilmekte. Ayrıca, promosyon taahhüdü süresi dolmadan daha avantajlı bir teklif çıktığı takdirde emekliler bu fırsattan hemen yararlanabilecek.

Ocak ayında yapılacak zamlarla beraber promosyon tutarlarını artırması beklenmekte. Maaş dilimini aşan emekliler, bir üst maaş dilimindeki promosyonlardan yararlanabilecek ve bu daha da yüksek promosyon miktarlarına denk gelme ihtimali bulunmakta.

Hangi bankanın ne kadar promosyon verdiği maaşa ve bankaya göre değişkenlik göstermektedir.

Emekli

Akbank: 6.000 – 10.000 lira, ek olarak otomatik fatura ödeme talimatına bağlı olarak 400 – 2.000 lira chip para.

Denizbank: 3.000 – 5.000 lira, ayrıca özel kredi fırsatları.

Garanti BBVA: 4.500 – 7.500 lira, ayrıca kredi kartıyla yapılan harcamaya 1.000 lira.

Vakıfbank: 3.000 – 5.000 lira.

Ziraat Bankası: 3.000 – 5.000 lira.

Promosyon tutarları bankadan bankaya farklılık göstermektedir. En yüksek promosyon tutarı ise şu anda 12 bin 500 lira olarak belirlenmiş durumda.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir