Mutfak Alışverişlerini Garanti BBVA Ödeyecek! Market Harcamalarına 720 TL İade!

Garanti BBVA tarafından duyurulan yeni bir kampanya kapsamında market alışverişlerine 320 TL, GarantiPay ile yapılan işlemlere de 400 TL bonus verilecek! Kampanya kapsamında market alışverişlerinde ve GarantiPay işlemlerinde 720 TL’lik bonus ödemesi yapılacağı öğrenildi. Böylelikle de Kasım ayının sonuna kadar alışverişler avantajlı hale getirildi.

Market alışverişi yapacak olan vatandaşlar için yeni bir kampanya hazırlamış olan Garanti BBVA, kampanyasının 5 gün daha devam edeceğini vurguladı. Kampanyanın 30 Kasım’da biteceğini kaydeden banka, market alışverişlerine 320 TL ve GarantiPay ödemelerine de 400 TL bonus ödemesi yapacağını müjdeledi. Şartları da açıklayan banka, müşterilerine yine bir avantaj sundu.

Garanti BBVA Market Alışverişlerine 320 TL Bonus Veriyor!

Kasım ayında kampanyasını açıklayan Garanti BBVA, market alışverişlerine toplamda 320 TL bonus ödemesi yapacağını duyurdu. İlk harcamadan önce kampanyaya katılanların bonus alabileceği bu avantaj kapsamında Bonus üye iş yerlerinden yapılan 500 TL ve üzeri her ikinci harcamada 40 TL olmak üzere toplamda 320 TL bonus ödemesi yapılacak.

Garanti BBVA GarantiPay Kullananlara 400 TL Bonus Ödeyecek!

Bir diğer yandan kampanya kapsamında Garanti, GarantiPay ile yapılacak her ikinci işleme 10 TL, toplamda 400 TL bonus ödemesi yapacak. Böylelikle de kampanyaya katılanlar market harcamalarına 320 TL bonus, GarantiPay kullanımlarına da 400 TL bonus ödemesiyle birlikte toplam 720 TL bonus verecek.

Garanti BBVA 720 TL Bonus Kampanyasına Başvuru Nasıl Yapılır?

Garanti BBVA’nın market alışverişi yapıp, GarantiPay kullananlara özel sunduğu kampanya kapsamında 720 TL bonus ödemesi verilecek. 30 Kasım’a kadar başvuruların devam edeceği kampanyaya katılım ise mobil uygulama ya da SMS yoluyla olacak. Garanti müşterileri BonusFlaş uygulamasından “hemen katıl” butonuyla katılabilecekler. Ayrıca, “EVET KATIL” yazıp boşluk bırakıp kartının son 6 hanesini yazıp 3340’ a SMS gönderenler de kampanyaya katılmış olacaklar.

Verilecek olan bonuslar, 3 Aralık 2023 ile 3 Ocak 2024 tarihleri arasında kullanılabilecek. Bu süre sonunda ise bonuslar geçerliliklerini kaybedecekler.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir