Emekli

Çalışan Emeklilere 5.000 TL İkramiye Geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan Talimatı Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan çalışan emeklilere müjdeyi verdi. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler yakın bir zamanda çalışan emeklilere de 5.000 TL ikramiye verileceğinden söz etti.

Çalışmayan emeklilere geçtiğimiz günler içerisinde tek sefere mahsus ödenen 5.000 TL ikramiye bazı kesimlerin tepkilerine neden olmuştu. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler’de bunun önüne geçilmesi adına çalışan emekliler içinde ikramiye ödenmesi için Erdoğan tarafından talimat verildiğini söyledi.

Çalışma Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında gerçekleştirilecek olan toplantıda bu hususunda dikkate alınacağı kaydedildi. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, TBMM’de bugün Meclis’e sunacakları 80 maddelik kanun teklifine ilişkin bazı açıklamalarda yaptı.

Emekli

Milyonlarca emekliyi hayal kırıklığına uğratan ikramiye düzenlemesi sebebiyle özellikle çiftçilerle küçük esnaf ve geçici sürelerle kısa aralıklarla çalışan emeklilerin tepki göstermesi sonrasında iktidarın çözüm için yasadaki kısıtlayıcı hükümleri değiştirerek yeni bir maddeyi gündeme getireceği konuşulmakta.

Güler, “(Çalışan emeklilere de 5 bin lira ödeme yapılması) Bu konuda çalışılıyor. Her yönüyle çalışılmasını biz de bekliyoruz. Ona göre bir program yapılacaktır. Bu konuda daha detaylı bir çalışma yapılmasını Sayın Cumhurbaşkanımız talimatlandırdı.” dedi.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir