910 TL Ödeme PTT Hesaplarına Yattı! Hak Sahipleri TC Kimlik Kartıyla Çekebilir

Her ayın ortasında yatırılan Aile Destek Programı ödemeleri, bu ay da hesaplara aktarıldı. Aile Destek Programı kapsamında aile destek ödemesi, çocuk bileşeni desteği ve elektrik tüketim desteği ödemeleri yapılırken, 10 Kasım itibarıyla ödemeler hesaplara aktarılmaya başladı. Böylelikle Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kasım ayında da dar gelirlilere destek olmuş oldu. Hak sahipleri ise bu ay da ödemeyle birlikte hem çocukları hem de elektrik faturaları için destek almış oldu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilmeye devam edilen Aile Destek Programı Kasım ayı ödemeleri hesaplara yattı. Aile Bakanlığı’nın her ay düzenli olarak verdiği destekler arasında yer alan Aile Destek Programı kapsamında çocuk bileşeni desteği, aile destek ödemesi ve elektrik tüketim desteği hesaplara aktarıldı. Böylelikle dar gelirli vatandaşlar için bir kez daha ödeme yapılmış oldu.

Kasım Ayı Aile Destek Ödemesi Yattı! 

10 Kasım tarihinde bir paylaşım yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal medya hesabı X üzerinden müjdeli haberi açıkladı. Her ayın ortasında yatırılmaya başlanan Aile Destek Programı ödemesinin yattığını duyuran Aile Bakanlığı, bugüne kadar 53 milyar liradan fazla destek verildiğine dikkat çekti. Öte yandan tüm hak sahiplerine 850 TL ile 1250 TL arasında aile destek ödemesin yapıldığı vurgulandı.

910 TL Fatura ve Çocuk Bileşeni Desteği Verilecek! 

Aile Destek Programı kapsamına alınan çocuk bileşeni desteği ve elektrik tüketim desteği de yine her ay verilen destekler arasında yer alıyor. Her ay hesaplara yatırılan çocuk bileşeni desteği, hanedeki çocuk sayısına göre 350 TL ile 650 TL arasında yer alıyor. Elektrik tüketim desteği ise hanedeki kişi sayısına göre 130 TL ile 260 TL arasında yer alıyor. Tüm bu destekler ise hak sahipleri tarafından PTT üzerinden temin ediliyor.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir