İzmir Şehir Hastanesi’nde Hasta Yakınlarına Ücretsiz Konaklama İmkanı

Ege Bölgesi’nin en büyük hastanesi olan İzmir Şehir Hastanesi, hasta yakınlarına yönelik yeni bir hizmete daha başladı. Hastane binasının 11. katında hizmete giren Aile Oteli, hasta yakınlarına ücretsiz konaklama imkanı sunuyor.

Otelde 18 oda ve 40 yatak bulunuyor. Odalar, çift kişilik ve tek kişilik olarak ayrılmış durumda. Odalarda televizyon, buzdolabı, klima ve banyo bulunuyor.

Aile Oteli’nde kalan hasta yakınlarına yemek imkanı da sunuluyor. Otelde bir yemekhane bulunuyor. Yemekhanede hasta yakınlarına sabah, öğle ve akşam yemekleri ücretsiz olarak veriliyor.

Aile Oteli’nden yararlanmak isteyen hasta yakınları, hastanenin başhekimliğine başvurabiliyor. Başvuruda, hastanın kimlik bilgileri ve iletişim bilgileri isteniyor.

Aile Oteli’nin hizmete girmesiyle birlikte şehir dışından İzmir Şehir Hastanesi’ne gelen hasta yakınları, hastane yakınlarında uygun fiyatlı bir konaklama imkanı bulmuş oldu.

Hasta Yakınları Aile Oteli’nden Memnun Olduklarını Dile Getirdi

63 yaşındaki Nezaket Kaya, kızının beyin kanaması nedeniyle İzmir Şehir Hastanesi’nde tedavi gördüğünü söyledi. Çorum’dan İzmir’e geldiklerini belirten Kaya, “Aile Oteli’nin hizmete girmesinden çok memnunuz. Burası olmasaydı hastane dışında oturacaktık. Allah razı olsun. Çok güzel olmuş.” dedi.

Mustafa Kaya da Aile Oteli’nin çok iyi olduğunu belirterek “Başhekimden başlayarak tüm hastane personeline teşekkür ederim. Bizi çok iyi karşıladılar. Aile Oteli çok güzel olmuş. Düşünenlerden Allah razı olsun.” diye konuştu.

Aile Oteli’nin, hasta yakınlarına büyük bir kolaylık sağladığı ve hastanenin hizmetlerine değer kattığı belirtiliyor.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir