Filiz Akın Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Yaptı

Yeşilçam’ın ‘4 Yapraklı Yonca’sı olarak bilinen Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik ve Filiz Akın, Türk sinemasının önemli isimleri arasında yer alıyor. Akın, geçmişte iki kez kanser tedavisi görmüştü. Daha sonra ses tellerinde yaşadığı sorun nedeniyle bir operasyon geçirmiş ve boğazından parça alınmıştı.

Usta oyuncu, bir süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Tedavisi hastanede başladı ancak daha sonra evde devam etti. Akın, durum hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak sevenlerine bilgi verdi.

Filiz Akın, sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, “10 Kasım’da şiddetli öksürük, yüksek ateş ve Covid-19 benzeri şikayetlerle hastaneye başvurmak zorunda kaldım. O geceyi hastanede geçirdikten sonra tedavimi evde sürdürme kararı alındı. Umuyorum ki bugün yapılan kontrollerde; İyileşme yolundasınız derler” dedi.

Endişe Edecek Bir Durum Yok

80 yaşındaki Filiz Akın, ardından şunları söyledi: “Öyle de oldu… Bir süre daha ilaç kullanacağım ancak durumum giderek daha iyiye gidiyor. Endişe edecek bir durum yok. Tüm iyi dilekleriniz ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Bana moral verdiniz.”

Akın’ın sevenlerinden “Geçmiş olsun” mesajları yağdı.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir