Zerrin Özer Darülaceze’de Tedavi Görüyor

Geçtiğimiz yılın haziran ayında müzik kariyerini noktalayan ve ardından 3 ay sonra “Dayanamıyorum” diyerek sahneye dönen Zerrin Özer, sağlık sorunlarıyla gündeme geldi.

Sanatçının daha önce borderline kişilik bozukluğuyla mücadele ettiğini açıklamasının ardından, sağlık sorunları nedeniyle Darülaceze’de tedavi gördüğü iddia edildi. Zerrin Özer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada tedavi gördüğünü doğrulayarak düşkün bir durumda olmadığını vurguladı.

Darülaceze Sağlık Çalışanlarıyla Profesyonel Çalışan Bir Kurum

Anksiyetesinin arttığı ve doktorunun önerisi üzerine Darülaceze’de tedavi gördüğü iddialarıyla ilgili olarak Zerrin Özer Instagram hesabından bir açıklama yaptı. Sanatçı, şu ifadelerle sağlık durumunu paylaştı:

Değerli sevenlerim ve saygıdeğer basın mensupları; ne yazık ki dünden beri ortaya atılan haberleri şaşkınlıkla takip ediyorum. İlk olarak belirtmek isterim ki Darülaceze, Sn. Hamza Cebeci’nin liderliğinde sürekli yenilenen ve sağlık çalışanlarıyla birlikte son derece profesyonel bir şekilde hizmet veren bir kurumdur. Sadece huzurevi olmanın ötesinde sağlık alanında pek çok destek birimini bünyesinde barındırmaktadır.”

Sağlık Sorunlarından Dolayı Kendisi İstemiş

Günlük yaşantımı hafif bir şekilde etkileyen bazı fiziksel sağlık sorunlarımın tedavisinde özellikle ve kendi isteğimle tercih ettiğim uzman doktorların görev yaptığı kurumun adını, misyonunu yanlış ve önyargılı bir biçimde kullanarak tarafımı gereksiz yere düşkün ya da zor durumda gibi gösterme çabasını anlamakta zorlanıyorum, maalesef. Bu tür amaçlardan sapmış konularla gündemi meşgul etmemeye özen gösterelim lütfen. Sevgili sevenlerim, canlarım, Zerrin’iniz gayet iyi… Hiç endişe etmeyin. Sevgiyle kalın.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir