Burcu Kara Gözünde Tümör Çıkan Bebeği Hakkında Konuştu

43 yaşındaki deneyimli oyuncu Burcu Kara, ilk çocuğu Ali Çınar’ın iki aylıkken gözünde “Hemanjiom” adı verilen bir tümör çıktığını söylemişti. Güzel oyuncu, bu zorlu süreci atlatmanın sevincini yaşadıktan sonra oğlunun sağlık durumu hakkında bir açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından zaman zaman annelik tecrübelerini paylaşan Burcu Kara, aynı zamanda oğlunun yaşadığı sağlık sorunlarını da takipçileriyle paylaşmıştı.

43 yaşındaki oyuncu şu sözlerle konuyu açıkladı:

“Sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var. Hazır fırsat bulmuşken paylaşmak istedim. Ali’nin sol gözü iki aylıkken şişmeye başladı. İlk başta sadece gözlemledik, nazardır belki geçer dedik. Ancak zamanla sorun daha da büyüdü ve beşinci ayına geldiğinde gözü neredeyse tamamen kapanmıştı.”

Bu süreçte, göz çok önemli olduğunu için birden fazla doktorun görüşünü almak istedik. İlk doktora gittiğimizde, doktor hafif bir telaş içindeydi. Hatta karşı odadaki doktora gidip konuştu. Biz de bu durum karşısında meraklanmaya başladık ve ‘ne oluyor?’ diye sorduk. Sonra bize bir açıklama yapıldı ve bu sorunun bir tür tümör olan ‘hemanjiom’ adı verilen bir şey olduğunu söylediler. Tabii ki bu haberle birlikte tadımız kaçtı.

Anne Karnında Oluşan Zararsız Bir Tümör’

Ünlü oyuncu Burcu Kara, “Başka doktorlara da götürdük ve maalesef onlar da aynı açıklamaları yaptı. Çoğu çocukta görülebilen, anne karnından itibaren gelişen zararsız bir tümör olduğunu söylediler. Zaman içinde kendiliğinden geçebilir ancak bazen geçmeyebilir. Tedavi seçenekleri arasında ameliyat etmek veya kortizon tedavisi uygulamak gibi seçenekler vardı.”

İki Buçuk Yaşına Geldiğinde Tamamen Yok Oldu

Biz, beklemeyi tercih ettik. Gerçekten de zaman, birçok şeyi düzelten büyük bir faktördü çünkü. Son gittiğimiz doktorun öngördüğü gibi oldu. Zamanla tümör küçüldü ve 2-2.5 yaşlarında tamamen kayboldu, çok şükür.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yaptığı paylaşımla oğlu Ali’nin geçirdiği hastalığı açıklayan Kara, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Burcu Kara, oğlunun sağlık durumu hakkında konuşarak gelişmeleri paylaştı.

Burcu Kara, şu sözleri kullanarak oğlu Ali’nin sağlık durumu hakkında bilgi verdi:

“Çocuğum çok iyi. Ben, genel olarak hemen kendimi bırakan veya isyan eden biri değilim. Çok sabırlıyım ve inançlıyım. Dualarımız yanıt buldu ve her şey yolunda. Allah, evladımızı bize bağışladı. Ben de Rabbimin bana olan bağışının kıymetini biliyorum ve iyi bir anne olduğumu düşünüyorum.”


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir