3 Malzemeli Kilo Verdiren Soda Kürü! 15 Gün Kullanan Hemen Etkiyi Görüyor

Kilo vermek bazılarımız için hep zor olmuştur. Sağlıklı bir şekilde kilo verme sürecinde bu yüzden her zaman ek desteklere ihtiyaç duyulur. Sağlıklı kilo vermek hem diyeti kontrol altına almak hem de spor yaparak daha hareketli bir yaşama kavuşmaktır. Sporun yanında vücudunuzdaki dolaşımı hızlandıracak, sindirime yardımcı olacak ve metabolizmayı hızlandıracak olan ek kür ve detoks içerikleri, sağlıklı kilo vermenin kilididir.

Sağlıklı kilo verebilmek için çeşitli ürünler hızlı yağ yakımına destek olduğu gibi sürece katkı sağlıyor. Kilo vermek için yağ yakımını destekleyecek ürünler, toksinleri atacak doğal karışımlar ve sindirim sistemini düzenleyici besinler tüketilmelidir. Bu besinler tüketilirken de vitamin ve mineral gibi çeşitli ihtiyaçlar da unutulmamalı.

Peki, sağlıklı kilo vermeye yardımcı olacak bu ürünler neler? Hangi besinleri tüketmek yağ yakımına yardımcı olur? Spor yaparken hangi ürünleri tüketmek kilo vermeye destek sağlar?

Yeşil Çay ve Limon Soda Kürü!

Yeşil çay bilindiği üzere sindirim sistemini ve metabolizmayı hızlandırarak ödem atmaya yardımcı oluyor. Limon soda kürü ile birlikte tüketildiğinde ise antioksidanları aktifleştirerek C vitamini ile birleşiyor.

Metabolizmayı hızlandıran bu kür, yağ yakımını destekler ve toksinleri vücuttan atar. Sindirim sistemini düzenleyerek hazmı kolaylaştırır ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Yani sindirimde zorlananlar yeşil çay ve limonlu soda kürüyle hazmı kolaylaştırabilir, aynı zamanda sistemini düzenleyerek daha sağlıklı bir yaşama kavuşabilirler. Peki bu mucizevi kür nasıl yapılır? Limon sodalı yeşil çay kürü nasıl yapılır?

Yeşil Çay ve Limon Soda Kürü Nasıl Yapılır? Gerekli Malzemeler Neler?

  • 1 adet orta boy sulu limon
  • 1 adet dilediğiniz soda

2 tutam yeşil çay (Yeşil çayı porsiyon olarak düşünün. Dilerseniz poşet yeşil çay kullanarak da hesaplayabilirsiniz. Ancak aktarlardan alanların da 2 tutam kullanacağı yeşil çay yeterli olacaktır)

1 bardak kaynayan suya 2 tutan yeşil çayı ekleyip suyun altını kapatın. 5 dakika kadar yeşil çayı demleyin. Yeşil çayları sudan çıkardıktan sonra çayı soğumaya bırakın. Soğuyan çayın içine limon suyu sıkın ve homojen hale gelinceye kadar karıştırın. Hazırlanan karışımı buzdolabına koyun. Biraz serinledikten sonra karışımınıza sevdiğiniz herhangi bir sodayı ekleyin. Önerimiz, sade ve mineral bakımından daha yüksek olması.

Sodayı ekleyip karıştırdığınız kürü her gün aç karnınıza tüketin. Her seferinde yeni kür hazırlamaya özen gösterin. Çünkü kür bekletildiğinde içeriğini kaybedebilir ve etkili olmayabilir.

Yeşil Çay ve Soda Limonlu Kürün Püf Noktaları Neler? Tüketirken Nelere Dikkat Edilmeli?

Kürü hazırladığınız gün itibarıyla en az 15 gün boyunca düzenli olarak tüketmeye gayret edin. Etkili sonuçlar ancak 15 gün sonrasında görülecektir. Çünkü kür, vücutta baştan sona bir temizlik başlatır ve bu temizliğin tamamlanması biraz sürer. Bu tabi ki bünyeye göre değişecek bir etkendir. Ancak düzenli tüketilmesi vücuda faydalı olduğundan olabildiğinde tüketmeye gayret edilmelidir.

Yeşil çay ve soda limon kürü tarifi, tek başına büyük etkiler yaratmaz. Kilo vermenin ve yağ yakmanın asıl yolu spor ve sağlıklı beslenmedir. Bu tür kürlerle ancak sürecinizi hızlandırabilir ya da destekleyebilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir