Yarısı TEB’den Yarısı Devletten! Emekliye 10000 TL Ödeme Müjdesi Geldi

Black Friday indirimleri, emekliye ikramiye ödemesi, tarımsal destek ödemeleri derken çeşitli avantajlarla geçen Kasım ayı, emeklinin yüzüne gülmeye devam ediyor. Kasım ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla çalışmayan emeklilere 5000 TL Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi ödenirken, yeni bir müjde ile çalışan emeklilere de ikramiye verileceği duyuruldu. Böylelikle tüm emeklilerin ikramiye alacağı kesinleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatının yanı sıra çeşitli bankalar da Kasım ayında emekli promosyonu ödemelerine devam etti. Bu kapsamda kampanyasını bir kez daha duyuran TEB emekli promosyonu ödemeye devam edeceğini müjdeledi. Emekli maaşını TEB’e taşıyan emeklilere promosyon ödeyeceğini duyuran banka, şart ve tutarları da açıkladı. Böylelikle emeklilere ikramiyenin yanı sıra emekli promosyonu verilmeye devam edeceği netleşmiş oldu.

Peki, çalışan emeklilere ne zaman ikramiye verilecek? TEB emekli promosyonu kampanyası kapsamında ne kadar ödül veriyor? İşte Kasım 2023 TEB emekli promosyon tutarı ve şartları…

Kasım 2023 TEB Emekli Promosyonu Kampanyası 

TEB tarafından yapılan açıklamalar kapsamında maaşa ek 5000 TL emekli promosyonu verileceği öğrenildi. Promosyon kampanyasına devam eden banka, maaşını TEB’e taşıyıp 3 yıl süreyle bankanın müşterisi olmayı kabul edenlere maaşa göre şu tutarlarda promosyon ödemesi yapacak:

  • Emekli maaşı 3499 TL’ye kadar olanlara: 3000 TL
  • Emekli maaşı 3500 TL ile 7499 TL arasında olanlara: 3500 TL
  • Emekli maaşı 7500 TL ile 9999 TL arasında olanlara :4500 TL
  • Emekli maaşı 10000 TL ve üzerinde olanlara: 5000 TL

Çalışan Emeklilere 5000 TL İkramiye Verilecek! 

Ekim ayında yapılan açıklamalar kapsamında çalışmayan emeklilere 5000 TL, dul ve yetim maaşı alanlara da hisseli olarak Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verileceği duyurulmuştu. Yapılan duyuru sonrasında 15 Kasım 2023 tarihine kadar emeklilerin 5000 TL ikramiye ödemesi tamamlanırken, gelen flaş bir açıklamayla çalışan emeklilere de 5000 TL ödeme yapılacağı öğrenildi.

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler tarafından yapılan açıklamayla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na çalışan emeklilere de 5000 TL ikramiye ödemesi talimatı gönderdiği öğrenildi. Şimdilik ikramiyenin ödeme tarihi belli olmazken, iki bakanlığın yakında çalışmalarını neticelendirip çalışan emeklilere de ikramiye duyurusunu yapması bekleniyor.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir