O Banka Mobil Uygulamasını İndirene 20000 TL Faizsiz Nakit Avans Veriyor

O Banka Mobil Uygulamasını İndirene 20000 TL Faizsiz Nakit Avans Veriyor!

Bankaların emekli promosyonu, mevduat hesabı ve çeşitli ayrıcalıklarla daha fazla müşteri çekmeye çalıştığı bugünlerde, İş Bankası yeni bir kampanya başlattı. Yeni müşterilerine hem faizsiz avans verip hem de ücret almayan İş Bankası, kampanyanın ne kadar süre devam edeceğini açıkladı.

Kasım ayı promosyonlarını başlatan İş Bankası, 20.000 TL faizsiz nakit avans vereceğini duyurdu. Kasım ayına özel birkaç kampanya başlatan İş Bankası, ayrıca 1 yıl boyunca EFT ve havale işlemlerinin de yine yeni müşterilere özel ücretsiz olacağını ekledi. Böylelikle Kasım ayında birden fazla kampanya duyuran banka, yeni müşterileri için nakit avans ve bankacılık işlemlerini avantajlı hale getirdi.

Peki İş Bankası faizsiz nakit avans kampanya süresi ne kadar? Kimler başvurabilecek? İşte merak edilen tüm detaylar…

İş Bankası 20000 TL Faizsiz Nakit Avans Verecek!

İş Bankası 30 Kasım 2023 tarihine kadar İşCep mobil uygulaması üzerinden ilk kez bankanın müşterisi olacaklara 20.000 TL faizsiz nakit avans verileceğini duyurdu. Bankanın uygulamasını indirip müşteri olanlar, kredi kartı başvurusu yapacaklar. Kredi kartına onay alanlar ise limitleri dahilinde 20.000 TL’ye kadar faizsiz taksitli nakit avans çekebilecek.

Kredi kartı onayı alarak faizsiz nakit avans kullananlara 6 ay vade süresi verilecek. Ayrıca faizsiz taksitli nakit avans tutarı da 300 TL ile 20.000 TL arasında yer alacak. Kampanya sadece İşCep ve Maximum Mobil kanallarından kullanımlarda geçerli olacak. Kullanılabilir limite göre sınırlandırılacak olan taksitli nakit avans tutarı, kartın teslimini beklemek istemeyenler için 5000 TL olacak. Kampanya kapsamında maksimum vade süresi 6 ay olup, 20.000 TL limitle belirlenirken, daha fazla vade ya da avans isteyenlere faiz uygulanacak.

1 Yıl Boyunca Ücretsiz!

Bir diğer yandan yine İşCep mobil uygulaması üzerinden İş Bankası müşterisi olanlar, EFT ve havale ücretlerini tam 1 yıl boyunca ödemeyecekler. Hızlı ve kolay bir şekilde başvurular mobil uygulama üzerinden, “müşteri olmak istiyorum” sekmesinden yapılacak. Müşteri olanlar, açtıkları İş Bankası hesabı için tam 1 yıl boyunca herhangi bir ETF ve havale ücreti ödemeden kullanım sağlayacaklar.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir