Altın

İslam Memiş İşaret Etti! Kuyumcular ‘O’ Altın Grubunun Peşinde

Son dönemde altın fiyatı peş peşe rekorlar kırarken özellikle de yatırımcılar ve kuyumcularda bu yükselişi yakından takip etmekte Farklı altın türlerine olan taleplerde de artış yaşanması bazı altınların daha değerli hale gelmesine sebebiyet vermekte.

Altın fiyatları özellikle de son dönemde büyük bir artışın içerisinde. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın gibi yatırımlık altın türleri, yatırımcılar arasında en popüler olanlarından. Kuyumcuların bile temin etmekte zorluk yaşadığı altın türleri de piyasalardaki yerlerini alırken bunların ne kadar değerli oldukları da bir kez daha belirlenmiş oldu.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarına dair önemli tahminler yapmaktan geri kalmadı.

Altın

Memiş, yakın dönemde altın fiyatlarının 1.850-1.875 lira aralığını aşacağını söylerken yatırımcılara alım fırsatları sunacağını ve 1.850 liradan 2 bin liraya giden bir yükseliş trendinin olabileceğinden söz etti.

2024 yılı için ise tahmin veren Memiş önce 2 bin 500 lira seviyesi, daha sonrasında da 2 bin 700 lira seviyelerini işaret etti. Memiş ayrıca, dolar karşısında altın, gümüş, euro, sterlin, bitcoin gibi varlıkların alımı konusunda dikkatli olunmasını da istedi.

Son dönemde kuyumcuların büyük bir ilgi gösterdiği Gremse Altın ise adeta patlama noktasına kadar geldi. Özellikle dolaşımda sıkıntı yaşandığı için kuyumcuların radarında olan Gremse altın büyük bir heyecana neden oldu.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir