İŞKUR TYP

İŞKUR 330 TYP İşçi Alımı Yapıyor! En Az 11.500 TL Maaşla Personel Alımı

İŞKUR’dan Toplum Yararına Program (TYP) dahilinde yapılacak olan personel alımları resmen açıklandı. Kasım ayındaki ilanlar doğrultusunda üç farklı ilde toplamda 530 TYP personeli alımı gerçekleştirilecek.

TYP kapsamında ülke genelinde 3 farklı ilde geçici süreli personel alımları gerçekleştiriliyor. Bu bağlamda sunulan istihdam fırsatları, geçici madde 5 hükümleri çerçevesinde 9 aylık çalışma süresiyle sınırlı oluyor.

Kasım ayı içerisinde Türkiye genelindeki çeşitli Valilikler, İl Özel İdareleri ve Kaymakamlıklar tarafından yapılan TYP personel alımları gerçekleştirilecek. Bu kapsamda, güncel ilanlara başvuru yapma şansı bulan adaylar, belirtilen tarihler içerisinde başvurularını tamamlayacaklar.

İŞKUR TYP

BAYBURT VALİLİĞİ VE BAĞLI KAYMAKAMLIKLARI İLE BAĞLI KURUMLARINDA, Toplum Yararına Program TYP kapsamında düzenlenen 180 GÜN ( 6 Ay) Süreli 200 Kişilik (Merkez 160 kişi, Aydıntepe Kaymakamlığı 20 kişi, Demirözü Kaymakamlığı 20 kişi) kamu hizmetlerinin desteklenmesi amacıyla Temizlik Görevlisi ilanına başvurularınızı, ALO 170, e-devlet ve esube.iskur.gov.tr adresleri üzerinden yapabilirsiniz.

Ankara Altındağ Valiliği TYP 320 Personel Alımı

Zonguldak Çaycuma Kaymakamlığı TYP 10 Personel Alımı

TYP Nedir?

Toplum Yararına Programlar; afet, salgın, acil durum dönemlerinde ve diğer mücbir sebeplerde kamu hizmetlerinin desteklenmesi yoluyla özel politika gerektiren gruplar başta olmak üzere işsizlerin çalışma alışkanlık ve disiplininden uzaklaşmalarını engellemek ve bu kişilere geçici gelir desteği sağlamak üzere aktif işgücü hizmetleri kapsamında İŞKUR ile kamu kurum ve kuruluşları işbirliğinde düzenlenen programlardır.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir