Cumhurbaşkanı Talimat Verdi! O Tarihte Çalışan Emeklilere de 5000 TL İkramiye Verilecek

Cumhuriyet’in 100. Yılı nedeniyle emeklilere ikramiye ödenmesine karar verilirken 15 Kasım tarihine kadar çalışmayan emeklilere ikramiye yatırılacacağı duyurulmuştu. 15 Kasım 2923 tarihinde kadar çalışmayan emeklilere 5000 TL ikramiye ödemesi yapılırken, dul ve yetim maaşı alanlar da ikramiyelerden faydalanmıştı.

Sadece çalışmayan emeklilerin ve dul ve yetim maaşı alanların faydalanabildiği 5000 TL emekli promosyonu 15 Kasım tarihine kadar dağıtıldı. Bu kapsamda çalışmayan emekliler 5000 TL ödeme, dul ve yetim maaşı alanlar da hisseli olarak ikramiye ödemesi aldı. Çalışan emekliler ise herhangi bir ikramiye ödemesi alamazken, hükümet kanadından yeni bir çalışma duyuruldu. Çalışan emekliler için harekete geçilirken, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, müjdeli haberi verdi…

Çalışmayan Emeklilere 5000 TL İkramiye Yatırıldı

Geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamada, emekli vatandaşlara ikramiye ödemesi yapılacağı netleşmişti. Bu kapsamda 15 Kasım tarihine kadar tüm ikramiye ödemelerinin yatırılacağı duyurulurken, bu ay ödemeler tamamlandı. Sadece çalışmayan emekliler 5000 TL ikramiye alırken, dul ve yetim aylığı alanlar hisseli olarak ikramiye aldı. Çalışan emeklilere ise ikramiye ödenmedi.

Çalışan Emeklilere İkramiye Verilecek!

Çalışmayan emekliler 5000 TL ikramiyeden faydalanırken, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler’den müjdeli haber geldi. Güler’den gelen açıklama kapsamında, çalışan emeklilere de 5000 TL ikramiye verilmesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bakanlara ayrıntılı bir çalışma talimatı gönderdiği öğrenildi. Şimdilik ikramiyelerle ilgili herhangi bir takvim açıklanmazken, emekliler için heyecanlı bekleyiş de başladı.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir