Yozgat Şehir Hastanesi Randevu Sıkıntısını Gidermek İçin Mesai Dışı Poliklinik Hizmeti Sunuyor

Yozgat Şehir Hastanesi çarşamba günleri 17.00-19.00 saatleri arasında KBB, göz, kardiyoloji, psikiyatri, üroloji, göğüs ve dahiliye polikliniklerinde sağlık hizmeti sunuyor.

Hastanenin Başhekimi Uzman Dr. Mustafa Kozan, bu hizmeti geçen hafta çarşamba günü başlattıklarını ve hastaların Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) veya 182’den randevu alarak veya hastaneye gelerek sıra alarak bu polikliniklerden hizmet alabileceğini belirtti. Göz ve KBB polikliniklerinde 3 hekim, diğer polikliniklerde ise birer hekimle hizmet verdiklerini vurguladı.

Başhekim, bu uygulamanın amacının hasta yoğunluğunu ve randevu sıkıntısını azaltmak olduğunu ifade etti. Ayrıca, hasta memnuniyetinin de yüksek olduğunu ve uygulamadan memnun olan hastaların sayısının artmasını umduklarını dile getirdi.

Hastalardan Mehmet Akif Altan, uygulamadan memnun olduklarını ve benzer bir hizmetin diğer günlerde de sunulmasını istediklerini belirtirken, Hamdi Ünal da KBB polikliniğinden randevu alarak hastaneye geldiğini ve uygulamadan memnun olduğunu söyledi.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir