Promosyon 23 Bin 500 TL Oldu! Kasım Ayında Resmen Açıklandı

Kasım ayının son günlerine doğru yaklaşırken emekli promosyonu kampanyalarının yanı sıra personellerin maaş promosyonlarına dair araştırmalar yapılıyor. Bankalar kasım ayının ilk günlerinde resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları bilgilendirme metinleri ile maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre sağlanacak promosyonlara ilişkin bilgilendirme de bulundular. Aralık ayı öncesinde kasım ayı emekli promosyonu fırsatlarına ilişkin araştırmalar yapılırken, maaş promosyonlarına dair gelişmeler de yakından takip ediliyor. Bu çerçevede, kasım ayında da ülke genelindeki çeşitli kurumlar, belediyeler ve işyerleri ile bankalar arasında maaş promosyonları için anlaşmalar imzalanması durumunda kamuoyuna bilgi veriliyor.

Maaş Promosyonu Kasım 2023

Emekli promosyonlarının yanı sıra farklı kurumlarda, müdürlüklerde ve iş yerlerinde çalışan personeller de maaş promosyonları ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyorlar. Bu kapsamda, bankalarla promosyon ödemesine dair anlaşmaya varılması neticesinde duyuru metinleri yayınlanıyor. Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün açıklamasına göre, Yapı Kredi Bankası ile 23.500 TL promosyon için anlaşmaya varıldı. Konuya ilişkin müdürlüğün sosyal medya hesabı üzerinde yapılan paylaşımda ‘’Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yapı Kredi Bankası arasında maaş promosyon sözleşmesi imzalanmıştır. Promosyon 23500 TL olarak belirlenmiştir. Promosyon bir defada ve peşin olarak hesaplara aktarılacaktır. Troy kart seçeneği Sözleşmede özellikle vurgulanmış ve ilgili maddede yer almıştır. Bankanın tüm ürünlerinden çalışanlarımız avantajlı bir şekilde yararlandırılacaktır. Tüm öğretmenlerimiz ve eğitim çalışanlarımıza hayırlı olsun’’ denildi.

Emekli Promosyonları Kasım 2023

Maaş promosyonlarına ilişkin kasım ayının son günlerinde de bankalar ile anlaşmaya varıldıkça bilgilendirme metinleri yayınlanırken, emekli promosyonlarına dair araştırmalar yapılıyor. Emekli maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklerine verilecek olan promosyon ödemeleri maaş aralığına göre değişkenlik gösterdiği için bankaların güncel emekli promosyonu kampanyaları için araştırmalar yapılıyor. Bankalar da resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden emekli promosyonlarına ilişkin açıklamalarda bulunuyorlar. 


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir