Milli Piyango

Milli Piyango 2024 Çeyrek, Yarım, Tam Bilet Fiyatı Ne Kadar Kaç TL?

Milli Piyango yılbaşı çekilişi 31 Aralık 2023 tarihinde yapılacak. Milli Piyango tarafından 2024 yılında gerçekleştirilecek yılbaşı çekilişinin büyük ikramiyesi 400 milyon TL olarak açıklandı. Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye tam bilete çıkması durumunda sahibine tam 400 milyon TL kazandıracak.

2024 Yılbaşı Bilet Fiyatları

Yılbaşı çekilişi özel çekilişi için Milli Piyango bilet fiyatları belli oldu. Buna göre 1 Ocak günü yapılacak çekilişte; çeyrek bilet 100 TL, yarım bilet 200 TL, tam bilet 400 TL’den satılacak. Aralık 2021’de ise yılbaşı bileti çeyrek 30 TL, yarım 60 TL, tam 120 TL idi.

Yılbaşı biletleri bayiler ve “millipiyangoonline.com” internet sitesi üzerinden satın alınabilecek.

Milli Piyango

Milli Piyango bilet tipleri üçe ayrılmaktadır. Tam Bilet, Yarım Bilet ve Çeyrek Bilet. Oynanan ve kazanılan bilet yarım bilet ise ikramiyenin yarısı; çeyrek bilet ise ikramiyenin çeyreği kazanılmaktadır.

Kazanan kategoriler çekilişlerde değişkenlik göstermektedir, Milli Piyangoda iki tane özel kategori bulunuyor. Amorti, son kazanan kategori. Birincisi 0-4 arasından ikincisi 5-9 arasından olmak üzere iki basamak çekiliyor. Son basamağı bu iki sayıdan biri olan biletler amorti ikramiyesi kazanmaktadır.

Teselli kategorisi, en büyük ikramiyeyi kazanan bilet numarasının her basamağındaki numaraya göre bir farklılık gösteren ikramiye.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir