Altın

İslam Memiş Yeni Yatırım Aracını Açıkladı: Kesme Altın

Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırımcılara uyarılarda bulunarak 2024 yılında gram altının hakimiyetini sarsabilecek, yeni kazanç fırsatları sunabilecek bir yatırım aracından bahsetti. Bu yatırım aracının ekonomik göstergeler ve küresel faktörlerle desteklenen belirli bir sektörü hedef alındığı söylendi.

Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasalarda önemli bir dönüşüm yaşanmasına neden olabilecek bir yatırım aracından bahsetti. Ekonomik göstergeler ve küresel faktörlerin bu yatırım aracının gelecekteki performansını belirleyen ana unsurları olacağını söyleyen Memiş, altın piyasasının geleceğinin ve altın fiyatlarının seyrinin tamamen değişebileceğinden söz etti.

Altın

2024 yılında dolar kurunun 30 liradan başlayarak zaman zaman 45 TL’yi bulabileceğini söyleyen Memiş, doların asla bir yatırım aracı olmayacağını ve diğer yatırım araçları içinde en az kazandıran para birimi olduğunu da ifade etti.

Gram altın fiyatları 2000 lira yolunda ilerlerken alış-satış arasında açılan makas da yeniden 100 lira seviyelerine kadar yaklaştı. Altın bozdururken daha fazla kayıp yaşamak istemeyen yatırımcıların gözdesi ise şimdilerde kesme altın.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir