iPhone 15 Fiyatı Binlerce Lira Düştü! Yılın Son İndirimi Black Friday’de Geldi

Apple severlerin merakla beklediği iPhone 15 Kasım ayında indirime girdi! 49.999 liralık başlangıç fiyatına karşın iPhone 15 fiyatı, bazı alışveriş sitelerinde indirime girdi. Kasım ayında gelen Black Friday indirimleri çoktan uygulanırken, cep telefonu satın almak isteyenler için fırsat dönemi başladı.

Cep telefonu satın almak isteyenler için fırsat dönemi başladı. Kasım ayında başlayan Black Friday sayesinde yüzlerce üründe indirim yapıldı. Böylelikle Kasım ayı fırsatları başlarken, çeşitli ihtiyaçlar için alım dönemi geldi. Her yıl alışveriş meraklılarının hevesle beklediği Black Friday kapsamında iPhone 15 fiyatı da ucuzladı.

Black Friday Başladı!

Çoğu markanın bugün başladığı Black Friday kapsamında yüzlerce ürün indirime girdi. Alışveriş çılgınlarının her yıl beklediği Black Friday kapsamında giyim, ayakkabı, kozmetik, elektronik, ev elektroniği, ev tekstili ve daha birçok kategoride ürün büyük indirimlere girdi.

Online ya da fiziki mağazalarda indirime giren ürünler için vatandaşlar kuyruklar oluştururken, cep telefonuna ihtiyacı olanlar için Hepsiburada’dan inanılmaz bir fırsat duyuruldu. Black Friday kapsamında indirime giren iPhone 15 fiyatı, görenleri şaşırttı.

iPhone 15’te Büyük İndirim Başladı!

iPhone 15 akıllı telefonda Hepsiburada yeni bir kampanya başlattı. Black Friday kapsamında iPhone 15 fiyatında görülmemiş bir indirim yapan Hepsiburada, cep telefonu satın alacakları sevindirdi.

iOS 17 işletim sistemiyle birlikte gelen ve 48 MP’lik kameraya sahip olan iPhone 15, 4 kat optik zoom aralığına sahip. Bu nedenle de fotoğraf çekmeyi sevenler için son derece iyi bir ürün. 5 çekirdekli A16 Bionic çiple birlikte hazırlanan model, 2556×1179 piksel çözünürlükte 6.1 inçlik bir ekrana sahip. Ayrıca, IP68 sertifikasına sahip olan cihaz, 6 metre suyun altında tam 30 dakika boyunca çalışabiliyor!

iPhone 15 Fiyatı İndirime Girdi!

Apple’ın resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre iPhone 15 model telefonun başlangıç fiyatı 49.999 TL seviyesinde. Sarı, mavi, siyah, yeşil ve pembe renkli modellere sahip olan cihaz, Apple’daki fiyatına kıyasla Hepsiburada’da çok daha ucuz! Hepsiburada’da başlayan Black Friday indirimleri kapsamında iPhone 15 fiyatı 46.999 TL’ye düşerken, alışveriş kredisi ve taksit gibi çeşitli avantajlar da bulunuyor.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir