Fiat Doblo Kasım 2023 Güncel Fiyat Listesi!

Döviz kurlarında geçtiğimiz süreçte yaşanan yükselişler sonrasında yaz ayları boyunca farklı otomobil firmalarının pek çok modelinde fiyat artışlar yaşanmıştı. Otomobil fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken, firmalar da resmi internet siteleri üzerinden yayınladıkları listeler ile bilgilendirmede bulunuyorlar. Bu çerçevede, otomobili almayı ya da satmayı düşünen vatandaşlar kasım ayının ortalarında farklı otomobil modellerinin fiyatlarına ilişkin araştırmalar yapıyorlar.

Fiat Doblo Fiyat Listesi Kasım 2023

18 Kasım itibariyle Fiat’ın resmi internet sitesinde yer alan listeye göre Doblo Combi modelinin tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyat listesi şu şekilde: 

Easy 1.5 100 HP BlueHDI E6.4: 874.900 TL
Urban 1.5 130 HP BlueHDI E6.4: 929.900 LL
Urban 1.5 130 HP BlueHDI E6.4 AT: 1.009.900 TL
Premio Plus 1.5 130 HP BlueHDI E6.4 AT: 1.064.900 TL

Doblo Combi serisinin güncel fiyat listelerine erişmek ve ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler Fiat’ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

İkinci El Otomobil Fiyatları Düşecek Mi?

Kasım ayının ortaları itibariyle farklı pek çok otomobil modelinin güncel fiyat listelerine ilişkin araştırmalar gerçekleşirken, ikinci el otomobil almayı düşünen vatandaşlar da ikinci el otomobil fiyatlarında düşüş yaşanıp yaşanmayacağını merak ediyorlar. İkinci el araç fiyatlarında geçtiğimiz süreçlerde kısmi düşüşler yaşanırken, yılın ilk yarısında aşırı talep sebebiyle tüketiciler sıfır araç bulmakta zorluklar yaşamışlardı. Son dönemde yaşanan kısmi düşüşlerin ardından, ikinci el otomobil fiyatlarının daha fazla azalıp azalmayacağı merak ediliyor. Otomobil fiyatları döviz kuruna ve farklı etkenlere bağlı olduğu için döviz kurundaki hareketlilikler ile küresel ve bölgesel gelişmeler araç almayı ya da satmayı düşünen vatandaşlar tarafından yakından takip edilecek. Firmalar da resmi internet sitelerinden otomobil fiyatlarına ilişkin bilgilendirmede bulunuyorlar. Önümüzdeki aylarda ve süreçlerde firmaların resmi internet siteleri üzerinden güncel otomobil fiyatlarına ve otomobillerin teknik özelliklerine ilişkin detaylar erişilebilir.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir