Faizsiz 25.000 TL Fırsatı! Garanti BBVA Kasımda Duyurdu

Kasım ayının ilk günlerinden itibaren bankaların resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanan bilgilendirme metinleri ile güncel kampanyalara dair açıklamalar yapılıyor. Farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan puanlara ilişkin bankalar açıklamalarda bulunurken, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar da faizsiz kredi ve nakit avans fırsatlarını yakından takip ediyorlar. Bu çerçevede, bankaların yeni müşteri olacak kişilere sunduğu nakit avans ve kredi fırsatlarının ayrıntılarına dair araştırmalar gerçekleştiriliyor.

Garanti Bankası Faizsiz Kredi ve Nakit Avans

16 Kasım tarihinde başlayan ve 30 Kasım tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde, Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip ‘Müşteri Olmak İstiyorum’ adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA müşterisi olan kişiler faizsiz 10.000 TL’ye varan krediden faydalanabilecekler. Faizsiz kredi kampanyasına katılım sağlayan kişiler, mobil uygulama üzerinden Garanti BBVA müşterisi olduktan sonra beş gün içinde hayat sigortalı ve yüzde 0 faizli krediye başvurup krediyi kullanabilecekler. 10.000 TL’ye varan faizsiz kredinin yanı sıra, Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden şubeye gitmeden müşteri olan kişiler, bireysel kredi kartı başvuruları yapmaları ve başvurular onaylanması durumunda 15.000 TL’ye varan faizsiz ve masrafsız taksitli nakit avanstan altı ay taksitle faydalanabilecekler. Her iki kampanya kapsamında toplamda 25.000 TL’ye varan faizsiz kredi ve nakit avans kullanımı sağlanabilecek.

Garanti BBVA Kasım 2023 Güncel Kampanyalar

Kasım ayında duyurulan faizsiz kredi ve nakit avans kampanyası çerçevesinde toplamda 25.000 TL’ye kadar kullanım sağlanırken, Garanti BBVA’nın kampanyalarına dair araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede, faizsiz kredi ve nakit avans kampanyasına, Garanti BBVA’nın farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağladığı bonuslara ve çeşitli kampanyalara erişmek, ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler, Garanti BBVA’nın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar bölümünü ziyaret edebilirler.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir