Bu İndirim Stok Yaptırır! 5 Litrelik Ayçiçek Yağında Aylardır Görülmeyen Fiyat

Gıda fiyatlarındaki artış yavaş yavaş azalırken, ayçiçek yağında zincir marketler indirim kampanyası başlattı. Marketlerin sattığı çeşitli markalarda Kasım ayında başlayacak olan Kara Cuma (Black Friday) indirimleri şimdiden konuşulmaya başladı. Çeşitli markalardan açıklamaların yapıldığı bugünlerde, marketlerin gözdesi yine ayçiçek yağı oldu.

Gıda enflasyonunun kademeli olarak azaldığı bugünlerde markalar, Black Friday indirimlerini duyurmaya başladılar. Özellikle her evin ihtiyacı ürünlerde çeşitli indirimler çoktan başlarken, en çok araştırılan ürün yine ayçiçek yağı oldu. Hemen her yemekte kullanılan ayçiçek yağına özel indirimlerin başlatıldığı bugünlerde fiyatlar da yayımlandı. İşte Kasım ayına özel ayçiçek yağı fırsatları…

Ayçiçek Yağı İndirimi Başlıyor!

Son zamanlarda en çok fiyatı artan ürünler arasında yer alan ayçiçek yağı, yine en fazla rağbet gören mutfak ürünü. Hemen hemen her yemekte kullanılan ayçiçek yağı indirimleri bu nedenle oldukça sıkı takip ediliyor. Tüketicilerin sürekli takipte olduğu ve indirim kolladığı ayçiçek yağı, her dönem en fazla satın alınan ürünler arasında yer alıyor.

Markaların çeşitli dönemlerde başlattığı indirimler kapsamında ayçiçek yağı, bu ay da indirim yapılan ürünler arasında yer alıyor. BİM, A101, ŞOK, Migros gibi marketlerde insanların kuyruğa gireceği indirimler için ise artık gün sayılıyor. Peki, ayçiçek yağının 5 litresi kaç TL seviyesinde yer alıyor?

Migros Ayçiçek Yağı İndirimleri

Migros Sanal Market’te yer alan indirimlere göre ayçiçek yağında yüzde 12’den fazla fiyat düştü. Komili markalı 5 litrelik ayçiçek yağı, bugün itibarıyla Migros Sanal Market’te 175.90 TL’ye kadar geriledi.

A101 Ayçiçek Yağı İndirimi!

Migros’un yanı sıra A101, Sırma markalı ayçiçek yağında indirim yaptı. 5 litrelik sırma markalı yağın 169 TL’ye düştüğünü duyuran marka, mağazalardan ya da A101 Kapıda uygulamasından yağın satın alınabileceğini vurguladı.

BİM Ayçiçek Yağı İndirimi!

Yeni aktüel kataloğunda indirimli ürünlere yer veren BİM, 21 Kasım tarihine kadar Sole markalı ayçiçek yağının 1 litresinin 39 TL’den satışta olacağını duyurdu.

ŞOK Ayçiçek Yağı İndirimi

Son olarak ŞOK market de ayçiçek yağı indirimini duyururken, Evin markalı yağın indirimde olacağını açıkladı. Bu kapsamda 5 litrelik Evin markalı ayçiçek yağının fiyatı 169.75 TL’ye düştü.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir