Koronavirüse Yakalanan Nilüfer’in Son Durumu

Müziği ve sesiyle geniş bir hayran kitlesi tarafından sevilen Nilüfer’den üzücü bir haber geldi. Ünlü şarkıcı Nilüfer, COVID-19’a yakalandı.

Yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvuran ünlü şarkıcı, burada virüs teşhisi konuldu. Hastaneye yatırılan sanatçı, 22 Eylül’de planlanan konserini ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldı.

Hayranlarını endişelendiren ünlü isim, Instagram hesabından sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yaparak bilgi verdi.

Nilüfer, şunları söyledi: “Sevgili dostlarım ve değerli kamuoyu, birkaç gün önce başlayan yüksek ateş ve beraberinde gelen semptomlar sonucunda, maalesef COVID virüsüne yakalandığımı öğrendim. Hastanede tedavi sürecim devam ediyor. Değerli doktorlarımın çabalarıyla en kısa sürede sağlığıma kavuşacak ve tekrar görüşme fırsatı bulacağız.”

Sanatçı dostlarından Nilüfer’in paylaşımına geçmiş olsun mesajları da geldi.

2000 yılında usta şarkıcının evlat edindiği kızı Ayşe Nazlı, şimdilerde genç kız oldu. Kameralardan uzak bir şekilde büyüyen Ayşe Nazlı güzelliğiyle hayran bıraktı…

Nilüfer, Ayşe Nazlı’yı 4 ay yuvada kaldıktan sonra evlat edinmişti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kızının doğum günün kutladı.

Nilüfer, “Sevgili meleğim, bugün senin doğum günün. Ömrün boyunca sevinç, mutluluk ve huzur içinde geçsin. Doğum günün kutlu olsun, benim güzel meleğim.” şeklindeki notuyla yaptığı paylaşıma büyük bir beğeni yağdı.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir