Güney Koreli Şarkıcı Nahee Hayatını Kaybetti

K-Pop müziğinin sevilen isimlerinden biri olan 24 yaşındaki Nahee, yaşamını yitirdi. Haber, Nahee’nin plak şirketi Mun Hwa tarafından sosyal medya üzerinden duyuruldu.

‘’Gökyüzünde Bir Yıldız Oldu’’

Plak şirketi Mun Hwa tarafından yapılan açıklamada, “Şarkıcı ve söz yazarı Nahee, aramızdan ayrıldı. Gökyüzünde bir yıldız oldu. Nahee’yi destekleyen ve seven tüm hayranlarına bu acı haberi verdiğimiz için derin bir üzüntü içindeyiz. Nahee’nin son yolculuğuna en içten taziyelerimizi iletiyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Ölümü ile İlgili Bilgi Verilmedi

Son konseri üzerinde iki hafta geçmeden hayatını kaybeden Nahee’nin ölümüyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Genç şarkıcının ani kaybı, hayranlarını derinden etkiledi.

Nahee Kimdir?

Nahee, müzik kariyerine 2019 yılında elektronik esintili ‘Blue City’ adlı parçasıyla adım atmıştı. Sanatçı, daha sonra dinleyicilerle buluşturduğu ‘Blue Night’ ve ‘Gloomy Day’ şarkılarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Nahee’nin repertuarında ayrıca ‘I’m Not Fine’, ‘I’m So Confused’, ‘Love Note’, ‘I Can’t Sleep’ ve ‘Treasure’ gibi parçalar da bulunuyordu. Genç müzisyen, pop ağırlıklı olan son şarkısı ‘Rose’u geçtiğimiz temmuz ayında müzikseverlerle buluşturmuştu.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir