Dilan Polat’ı Örnek Alıp Bu İşe Başlamış! Ece Ronay Aylık Kazancını Açıkladı

Geçtiğimiz aylarda Mehmet ali Erbil ile çıkardığı klibin çekimleri sırasında tacize uğradığını söyleyen Ece Ronay, hem Dilan Polat’ı örnek aldığını hem de ayda ne kadar para kazandığını açıkladı. Dilan Polat’a özendiğini ve örnek aldığını ifade eden Ronay, açtığı güzellik merkezi için Dilan Polat’tan alışveriş yaptığını söyledi.

Katıldığı bir canlı magazin programında çeşitli açıklamalar yapan Ece Ronay, güzellik merkezini nasıl açtığını aktardı. Dilan Polat’ın zengin yaşamına özendiğini ve onu örnek alarak bir güzellik merkezi açtığını söyleyen Ronay, aylık ne kadar kazandığını da açıkladı…

Mehmet Ali Erbil’i İfşa Etmişti!

Daha önce bir şarkı klibi için Mehmet Ali Erbil’le birlikte çalışan Ece Ronay, taciz davasıyla gündeme gelmişti. Mehmet Ali Erbil’in kendisine attığı mesajları ifşa eden Ronay, katıldığı bir canlı magazin programında çeşitli açıklamalar yaptı. Nasıl güzellik merkezi açtığını anlatan Ronay, Dilan Polat’ın zengin yaşamından yola çıkarak bu işe başladığını aktardı.

Evini Arabasını Satıp Güzellik Merkezine Yatırmış!

Devasa paralar kazanmadığını vurgulayan Ece Ronay, şirketi açalı bir yıl olduğunu ve kuruluş borçlarını ödemeye devam ettiğini söyledi. Bir sene önce 3.5 milyon liraya evini sattığını, 1.5 milyon liraya da arabasını satıp bankadan 1 milyon lira kredi çektiğini kaydetti. 6 milyonluk bir yatırım yaptığını söyleyen Sonay, aylık kazancını da açıkladı.

Ece Ronay Ayda Ne Kadar Para Kazanıyor?

Ciddi giderleri olduğunu söyleyen Ronay, yazın zarar ettiğini ama bu aralar para kazandığını kaydetti. Bağdat Caddesi’nde kiraların yüksek olduğunu söyleyen genç şarkıcı, aylık 100-200 bin lira kendisine kaldığında sevindiğini ve arabasının olmadığını belirtti.

Dilan Polat’tan Cihaz Satın Almış!

Konuşmasına devam eden Ronay, Dilan Polat’ın hayatının ona rol model olduğunu söyledi. Bu yüzden güzellik merkezi açma işine girdiğini ifade eden Ronay, cihazlarını Dilan Polat’tan aldığını belirtti. Cihazları 1.5 milyon TL’ye aldığını söyleyen Ronay, bir de Dilan Polat’tan indirim aldığını kaydetti. Dilan Polat’tan aynı zamanda isim hakkı almayı istediğini ancak 15 milyon TL’lik fiyatı nedeniyle bu karardan vazgeçtiğini belirtti.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir