Bruce Willis’in Kızı Tallulah, Babasının Sağlık Durumunu Açıkladı

The Drew Barrymore Show’a konuk olan Tallulah Willis, “Zor Ölüm” ve “Altıncı His” gibi unutulmaz filmlerin yıldızı babası Bruce Willis’in sağlık durumunun stabil olduğunu ve onunla geçirdikleri zamanın sevgi dolu bir birliktelik olduğunu vurguladı.

Bruce Willis’in frontotemporal demansla mücadelesinde ailenin neden bu kadar açık olduğunu açıklayan Tallulah Willis, “Aile olarak biz, aynı zamanda FTD hakkında farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz. Birlikte mücadele ettiğimiz şeyi paylaşmak diğer insanlara yardımcı olabilirse bu bizim için özel bir anlam taşıyor” dedi.

Ailece geçirdikleri zorlu süreci anlatan Tallulah Willis, “Babam beni seviyor ve ben de onu seviyorum. Onunla birlikteyken, yaşadığımız şey sevgi.” şeklinde konuştu.

Son olarak, “Mavi Ay” dizisinin yaratıcısı Glenn Gordon Caron da Bruce Willis’in yaşama sevincini ve hayat dolu anlayışını hatırlatarak şu sözleri paylaşmıştı.

“Bruce’la ve eşi Emma (Heming) ile konuşuyorum ve üç çocuklarıyla da iletişimim var. Bruce’un hayatında kalmak için çok çabaladım. Bruce Willis’le vakit geçirdiyseniz, ondan daha fazla yaşama sevinci olan kimse olmadığını bilirsiniz. Hayatı seviyordu ve her sabah uyanıp hayatı dolu dolu yaşamaya bayılıyordu. Şimdi hayatı bir paravandan izliyormuş gibi. Ziyarete geldiğim ilk bir ila üç dakika içinde kim olduğumu anladığını hissediyorum. Tam konuşamıyor. Eskiden kitap okumayı çok severdi ama şimdi okuyamıyor. Dil becerileri artık onun için mevcut değil ama yine de o hâlâ Bruce. Onunla birlikteyken onun Bruce olduğunu biliyorsunuz ve orada olduğu için minnettar oluyorsunuz.”


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir