Son Günlerin Medyatik İsmi Dilan Polat Lupus Hastası mı?

Dilan Polat, son günlerde eşi Engin Polat ile beraber kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamalarıyla gündeme gelirken şimdi de sağlık sorunları yaşıyor. Ünlü isim gözyaşları içinde Lupus hastalığına yakalandığını, şiddetli ağrılarının olduğunu ve tedavisinin olmadığını ifade etti.

Sosyal medya hesabından test sonucunu paylaşan Polat “Pozitif Lupus hastası olduğumu öğrendim. Biliyordum hasta olduğumu hissediyordum. Düzenli kortizon ve tahlil yaptırmam gerekiyormuş. Önümde uzun bir yol var. Rabbim bana yardım etsin, ağrılarımdan dolayı yürümekte zorlanıyorum ” ifadelerini kullandı.

‘Tedavisi Olan Bir Hastalık Değil’

Polat gözyaşları içinde bir fotoğrafını paylaşarak şunları dile getirdi: “Kelebek gibi kalbim var benim. Vücudumda da meğerse kelebek hastalığı başlamış anlamıştım. Ağrılarımdan anlamıştım zaten, özellikle böbrek bölgesindeki zaman zaman şiddetlenen ağrılar beni rahatsız etmeye başlamıştı. İnsan sağlığı gerçekten ne kadar önemli. Stres ve üzüntü, vücudumuza ne kadar büyük bir etki yapabiliyor. Stres yapmayın demeyeceğim zaten elinizde değil biliyorum fakat sizi bu noktaya getiren etkenleri, Allah’a havale edin. Allah gerçekten çok büyük. Bu hastalık tedavi edilebilen türden değil, sadece belirtileri hafifletmek mümkün. Ne yazık ki, bu hastalık ömür boyu vücutta kalıyor. Şu an kafam karışık, vücudum ağrı içinde, dayanılmaz bir acı var. Umarım bu acılar kontrol altına alınabilir ve umarım bir gün geçerler. Sizleri çok seviyorum. Kendinize iyi bakmayı unutmayın.”

Lupus Hastalığı Nedir?

Halk arasında “kelebek hastalığı” olarak bilinen lupus, kalıtsal ve romatizmal bir hastalıktır ve yüzde kelebek şeklinde kırmızı döküntülere neden olur.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir