Oyuncu Engin Yüksel 28 Aylık Bebeğini Kaybetti

Ünlü oyuncu Engin Yüksel ve eşi Selma Yüksel’in 28 aylık oğlu Çınar Aziz, uzun süren bir sağlık mücadelesinin ardından yaşama veda etti. Oyuncu, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Yüksel çifti, 1 Ekim 2020 tarihinde ikiz bebek müjdesini aldıklarını ve bu mutlu haberi paylaştıkları günü hatırlatarak, “1 Ekim 2023… 28 ay boyunca verdiğin yaşama savaşını bıraktığın gün…” şeklinde duygusal bir mesaj paylaştı.

Çınar Aziz’in epilepsi hastalığına yakalandığı doğumdan kısa bir süre sonra ortaya çıkmıştı. Aile, oğullarının sağlık durumuyla ilgili sürekli güncellemeleri Instagram üzerinden paylaşıyordu.

Engin Yüksel, duygusal mesajında şu ifadelere yer verdi: “Canım oğlum yaşamak ne zormuş be, bunu seni yitirdiğim vakit anladım. ‘Ne dündü be, ne gündü’ dedim ve ben ve biz can dostlarım senden çok şey öğrendik. Bana ve bize bir kız kardeş emanet edip gittin… Emanetin kalbimizin başımızın üstüne.”

Çınar Aziz’in yaşadığı zorlu süreç boyunca Yüksel Ailesi, sosyal medyadan destek mesajları almış ve “Bu savaşı direne direne kazanacağız” şeklinde umut dolu paylaşımlarda bulunmuştu.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir