Global Stem Cells Group ve StemBio Tıpta Çığır Açacak İş Birliği Gerçekleştirdi

İstanbul’da düzenlenen Dünya Rejeneratif Tıp Kongresi’nde Global Stem Cells Group ve StemBio iş birliği, dünya genelinde hastalara daha etkili ve yenilikçi tedavi seçenekleri sunmayı amaçlıyor.

Amerika Birleşik Devletleri merkezli Global Stem Cells Group’un kurucusu Benito Novas, yapılan iş birliğini değerlendirirken “Türkiye’nin önde gelen rejeneratif tıp uzmanlarından biri olan StemBio ile stratejik bir iş birliği yapmaktan heyecan duyuyoruz. Bu ortaklık, araştırma ve geliştirmeyi hızlandırmayı, klinik denemeler yapmayı ve toplum sağlığı için son teknoloji rejeneratif çözümler sunma misyonumuzu hızlandıracaktır” dedi.

StemBio CEO’su İlker Halbutoğulları ise iş birliğinin rejeneratif tıp alanındaki iki güçlü aktörü bir araya getirerek, yenilikçi tedavilerin araştırma, geliştirme ve uygulanmasında bir çığır açmayı amaçladığını belirtti. Halbutoğulları, Türkiye Sağlık Bakanlığı tarafından ATMP ürünleri için GMP yetkisi almış bir kuruluş olarak rejeneratif tıp için gerekli lisanslara sahip olduklarını ve son teknoloji altyapıya sahip olduklarını vurguladı.

Küresel Hastalara Fayda Sağlamak İçin Güçlerini Birleştiriyorlar

StemBio ve Global Stem Cells Group’un iş birliği, kolektif uzmanlık ve kaynakları kullanarak dünya çapında hastalara yenilikçi rejeneratif bakım seçenekleri sunmayı amaçlıyor. İki kurum, güçlerini birleştirerek rejeneratif bakımda mümkün olanın sınırlarını zorlamaya ve hastaların hayatlarında kalıcı bir etki bırakmaya kararlı olduklarını ifade ettiler.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir