Teröristler Ankara’daki Bombalı Saldırı İçin Veterineri Öldürmüşler

Veteriner Mikail Bozlağan, Çataoluk ve Avlağa Mahallesi arasındaki köprünün yakınlarında başından vurularak hayatını kaybetti. Teröristler, Bozlağan’ın aracını gasbederek Ankara’ya gitmiş ve bombalı saldırıyı gerçekleştirmişler.

Mikail Bozlağan’ın cenazesi, Kayseri Devlet Hastanesi’nde yapılan otopsi işlemlerinin ardından Develi Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Veterinerin toprağa verilme işlemlerinin bugün gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Bozlağan’ın akrabası Bahri Bozlağan, acı dolu anları şu sözlerle paylaştı: “Bizim yeğenimiz vatanına, milletine saygılı, buradaki insanların herkesin yardımına koşan, çalışkan bir insandı. Çevre köylerde de son derece sevilen, sayılan bir insandı. Bu şerefsizler, bu vatan hainleri nerelerden gelmişler.

Bahri Bozlağan, olayın ayrıntılarını şu şekilde aktardı: “Babası yolda ıslaklık görmüş, yağmur filan yağmıyordu, şüphelenmiş çünkü çocuk daha önceden oralarda ufak bir kaza geçirmişti, kışın arabanın kaymasından dolayı. Çocuğun orada hem kafasına sıkmışlar hem sert bir cisimle kafasına vurmuşlar. Vardığımızda zaten vefat etmişti.”


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir