Gram Altın

İslam Memiş’ten Yatırımcılara Uyarı! Gram Altın İçin O Tarihi İşaret Etti

Altın fiyatları yükselişine devam ederken altına yatırım yapacaklara uyarılarda bulunan Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yılbaşı öncesinde kritik mesajlar verdi.

Altın fiyatları vatandaşlar ve yatırımcıların en çok merak ettikleri arasında yer alırken Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş uyarılarda bulunmayı ihmal etmedi. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Memiş, gelecek günleri işaret ederek yatırımcıları uyardı.

Gram altının yaklaşık 40 lira geri çekilmesiyle ilgili olarak “son demler” değerlendirmesinde bulunan Memiş, “Gram altın, 1.860’ın altına geriledi. Kalan yüzde 25 için 1.930 görülür umuduyla. Şu an gram tarafı 40 lira geriledi. Son demler.

Gram Altın

Sokakta karşılaştığım herkes ‘borsaya girdim’ diyor. Hayırlısı olsun inşallah. Yatırımcı olmanın zorluklarını defalarca anlatıp duruyoruz. Nefis ile imtihan zor bir iş. ‘Hakkınızda hayırlısı olsun’ diyorum.

Kolay kazanan kolay harcar. Zor kazanan ise zor harcar. Ömür boyu harcadığın emeğin karşılığı bir kâğıt parçasıysa, o kâğıt parçasının da kıymetini bilmek gerek.

Eski dünyada bunlar önemli değildi. Yeni dünyada ise çok önemli. Dünya değişti, sen değiştin mi?” dedi.

Serbest piyasada gram altın 13 Kasım akşamında 1.779 TL, çeyrek altın ise 2.927 TL’den alıcı buldu.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir