Çalışan Emeklilere 5000 TL İkramiye Hangi Tarihte Yatacak?

Cumhuriyetin 100. Yılı şerefine çalışmayan emeklilere verilen 5000 TL ikramiyenin çalışan emeklilere de verileceği öğrenildi. Dün AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler tarafından yapılan yeni bir duyuruda çalışmayan emeklilere verilen 5000 TL ikramiyenin çalışan emeklilere de verileceği müjdelendi. Böylelikle tüm emeklilerin 5000 TL ek ödeme alacağı netleşmiş oldu.

Ekim ayının son günlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan flaş bir müjdeyle çalışmayan emeklilere 5000 TL Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verileceğini duyurmuştu. Bu kapsamda ikramiye ödemeleri 15 Kasım 2023 tarihine kadar hesaplara aktarılırken yeni bir müjde daha geldi. Verilen müjdeyle birlikte çalışan emeklilerin de 5000 TL ikramiye alacağı öğrenildi.

Peki, çalışan emeklilere ayın kaçında ikramiye verilmesine karar verildi? 5000 TL emekli ikramiyesi ayın kaçında hesaplara yatacak?

Çalışmayan Emeklilere 5000 TL Ödendi!

Ramazan ve Kurban Bayramlarında emeklilere verilen ikramiyelerin yanı sıra bu yıl bir de Cumhuriyet’in 100. Yılına özel 5000 TL ikramiye verilmesine karar verilmişti. Bu kapsamda emeklilere 15 Kasım 2023 tarihine kadar 5000 TL ikramiye ödemesi tamamlandı. Çalışmayan emekliler böylelikle 5000 TL ek ödemeyi Kasım ayında alırken, dul ve yetim aylığı alanlar da hisseli olarak ikramiyeden faydalanabilmişti.

Çalışan Emeklilere de 5000 TL İkramiye Verilecek!

Çalışmayan emeklilerin aldığı 5000 TL ikramiyenin, çalışan emeklilere de verileceği duyuruldu. Tek seferlik yatacak olan ikramiye AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler tarafından duyuruldu. Başkan Güler, çalışan emeklilere de 5000 TL emekli ikramiyesi verilmesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bakanlara çalışma talimatı gönderdiğini söyledi. Bu kapsamda da çalışmaların Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılacağı vurgulandı.

Çalışan Emekliye 5000 TL İkramiye Ne Zaman Yatacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bakanlıklara talimat verdiği ikramiye müjdesinde herhangi bir takvim açıklanmadı. Henüz 5000 TL ikramiyenin çalışan emeklilere ne zaman yatacağı belli değil. Ancak, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılacak olan çalışmalar tamamlandıktan sonra ikramiyelerin yatırılması bekleniyor.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir