Az Önce Tarımsal Destek Ödemesi Yattı! TCKN 0,2,4,6,8 ile Bitenler Şu Anda Çekebilecek

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından her Cuma günü yatırılan tarımsal destek ödemesi az önce hesaplara aktarıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Çiftçi Kayıt Sistemi’ne (ÇKS) kayıtlı çiftçilere verdiği tarımsal destek ödemeleri Kasım ayında da devam ediyor. Bu kapsamda ayın üçüncü ödemeleri için çiftçiler heyecanla beklerken, az önce duyuru geldi. Tarım ve Orman Bakanlığı ayın üçüncü tarımsal destek ödemesini yatırdığını açıkladı.

Kasım ayının 3’ünde ilk kez verilen ve bugün de az önce yatırılan tarımsal destek ödemelerinin duyurusu da yapıldı. Farklı alt başlıklarda yapılan olan ödemeler duyurulurken, tüm çiftçilerin Ziraat Bankası hesapları üzerinden tarımsal destek ödemelerini alabilecekleri netleşti. Yapılan paylaşımda ise tüm detaylara yer verildi.

Kasım Ayının Üçüncü Tarımsal Destek Ödemesi Yatırıldı 

Kasım ayının 3’ünde ilk kez yatırılan tarımsal destek ödemelerinin üçüncüsü az önce hesaplara aktarıldı. Başlatıldığı günden bu yana her hafta Cuma günleri akşam saatlerine doğru hesaplara yatırılan tarımsal destek ödemelerinin üçüncüsü de yapıldı. Az önce yatırıldığına dair yapılan duyuruda hangi alt başlıklarda ödeme yapıldığı da aktarıldı. Böylelikle Kasım ayının üçüncü tarımsal destek ödemeleri hem tamamlandı hem de hangi çiftçilere ödeme aktarıldığı belli oldu.

Kasım Ayı Üçüncü Tarımsal Destek Ödemesi Kaç TL? 

Yapılan ödemenin detayları da paylaşılırken, hangi alt başlıklarda kaç TL yatırıldığı belli oldu. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan yapılan paylaşım kapsamında ödemesi yapılan destekler şöyle oldu:

  • Hayvan Hastalıkları Tazminatı Desteği: 87 milyon 516 bin 379 TL
  • Bireysel Sulama sistemlerinin Desteklenmesi: 53 milyon 117 bin 97 TL
  • Kırsal Kalkınma Yatırım Desteği: 21 milyon 208 bin 418 TL
  • Uzman Eller Projesi Desteği: 6 milyon 404 bin 429 TL
  • Sertifikalı Tohum Üretim Desteği: 710 bin 677 TL

Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir